Bouw met ons mee aan het Huis van Iedereen!

Door Protestantse Gemeente Arkel www.koepelkerkarkel.nl

/opt/local/www/geloofinjeproject.nl/wp-content/uploads/2017/05/afb-HvI-artist-impression.jpg
 • €4.275,00

  van de €20.000,00

 • 18

  Donateurs

 • 61

  Dagen te gaan

Betaal gemakkelijk en veilig met iDEAL

All pledges will be collected automatically until 22 augustus 2017.

Deel dit project

Help mee om de populariteit voor dit project te vergroten. Kopieer en plak de onderstaande HTML code op je website.

Widget code

<iframe src="https://www.geloofinjeproject.nl/campaigns/bouw-mee-aan-huis-iedereen/?widget=1" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>

Nieuwbouw “Huis van Iedereen”  Ruimte voor ontmoeting – onmisbaar voor onderlinge verbondenheid

afbeelding 9

De Koepelkerk, prachtige parel langs de Linge, kerk waar mensen met verschillende achtergrond elkaar ontmoeten. Veelkleurig, met aandacht voor de ander, dat is wat de Protestantse Gemeente in Arkel wil zijn. Om de deuren naar de samenleving verder open te zetten is een nieuw bijgebouw nodig. Een gastvrij en laagdrempelig ‘Huis van Iedereen’, waar je je welkom voelt. Een multifunctioneel gebouw waar iets te ontdekken valt, voor u en voor jou!

 

Attachment-1 lint

 

Het begin is er…. het startsein voor de bouw vond plaats op 23 mei. Door twee gemeenteleden werd op de bouwlocatie een lint doorgeknipt, een mooi symbool van persoonlijke betrokkenheid van jong tot oud. Voor de ruwbouw van dit duurzame ‘Huis van Iedereen’ heeft de kerk geld beschikbaar. Voor de afwerking (keuken, geluidsisolerende vouwwand, zonnepanelen) en de inrichting (meubilair, verlichting) hebben we uw hulp nodig: donateurs en sponsors, die hieraan een steentje willen bijdragen.

 

Open deuren

 

Geopend…. niet alleen op zondag. Het zou prachtig zijn als we in september de deuren kunnen openzetten, voor iedereen die mee wil doen. Met nieuwe activiteiten voor kinderen en jongeren. Op een laagdrempelige manier op zoek gaan naar ontmoeting en verdieping met mensen in en rond Arkel. Omdat wij geloven in een toekomst samen.

huwelijk 2


Voor altijd samen.
 De Koepelkerk was al een bijzondere plek voor kerkelijke huwelijksbevestigingen. Sinds 2016 is het romantische kerkje ook een gewilde trouwlocatie voor de burgerlijke huwelijksceremonie. Het bijgebouw biedt straks aanvullende mogelijkheden voor deze onvergetelijke dag!

Diaconie - Boodschap van Liefde

Boodschap van liefde. De diaconie helpt en ondersteunt mensen. Bijvoorbeeld door het delen van een maaltijd met senioren of alleenstaanden. Of gewoon, een kop koffie samen drinken. Met dit nieuwe Huis van Iedereen kunnen we een dak boven het hoofd bieden, niet alleen financieel. Samen werken we aan een beweging die gelooft dat het anders kan in deze wereld!

Afscheid


Afscheid  
Het Huis van Iedereen krijgt een centrale ligging en grenst aan de begraafplaats van Arkel. Hierdoor zal het bijzonder geschikt zijn als kleinschalige aula bij een uitvaart. Waar mensen elkaar troosten en nog even samen kunnen zijn bij het afscheid van een geliefde.

Actief en betrokken kerk-zijn

Samen actief en betrokken!  Oog hebben voor de behoefte van de bewoners van Arkel. Ondersteuning geven waar nodig en zoeken naar verdieping en bezinning. Er zijn voor mensen op kruispunten van hun leven. Zo willen we met dit nieuwe Huis van Iedereen actief en betrokken kerk-zijn!

afbeelding 10

Helpt u mee onze deuren open zetten?  Via deze site kunt u veilig en eenvoudig doneren. Op onze website www.koepelkerkarkel.nl , via Facebook Koepelkerk Arkel of  via Twitter: @Koepelkerk Arkel vindt u nog veel meer informatie. Bij voorbaat dank!

Er zijn geen reacties

Reageer op dit project

VOORWAARDEN: De reactie moet betrekking hebben op de inhoud van de tekst en iets wezenlijks toevoegen aan een eventuele discussie hierover. Reageer niet met lange en/of gekopieerde teksten. Gebruik geen kwetsende teksten, scheldwoorden of andere grove taal.

 1. Anoniem
  €150,00
 2. Anoniem
  €50,00
 3. Renergetica Renie Rieffe
  €100,00
 4. Staal Gorkum BV
  €250,00
 5. Anoniem
  €100,00
 6. Anoniem
  €700,00
 7. Anoniem
  €250,00
 8. Lennart Alberts
  €100,00
 9. Anoniem
  €1.000,00
 10. Anoniem
  €1.000,00
 11. Anoniem
  €25,00
 12. Anoniem
  €50,00
 13. Anoniem
  €25,00
 14. Anoniem
  €25,00
 15. Anoniem
  €250,00
 16. Anoniem
  €100,00
 17. Anoniem
  €100,00

Partner(s)

Hoeveel wilt u doneren?

Doneren
 • 3 Donateurs

  Dank voor uw donatie! U bent welkom bij de startactiviteit in september

 • 2 Donateurs

  Dank voor uw donatie! U bent welkom bij de startactiviteit in september

 • 6 Donateurs

  Als dank voor uw donatie heten we u van harte welkom bij de startactiviteit en ontvangt u bij de uitnodiging een speciaal aandenken

 • 5 Donateurs

  Als dank voor uw donatie heten we u van harte welkom bij de startactiviteit en ontvangt u twee toegangskaarten voor het Koepelpodium

 • 0 Donateurs

  Als dank voor uw donatie wordt u uitgenodigd voor een bijeenkomst met sponsors en donateurs en krijgt u indien gewenst een logovermelding op onze website

 • 2 Donateurs

  Als dank voor uw donatie ontvangt u bovenstaand pakket, plus een dagdeel gratis gebruik Koepelkerk of Huis van Iedereen