Help een jongere vooruit!

Door Stichting Jongerenpastoraat Nederland, en zet zich in voor jongeren.

 • €2.050,00

  van de €2.500,00

 • 23

  Donateurs

 • 0

  Uren te gaan

Betaal gemakkelijk en veilig met iDEAL

All pledges will be collected automatically until 31 juli 2017.

Deel dit project

Help mee om de populariteit voor dit project te vergroten. Kopieer en plak de onderstaande HTML code op je website.

Widget code

<iframe src="https://www.geloofinjeproject.nl/campaigns/help-jongere-vooruit/?widget=1" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>

Er zijn vele jongeren en jongvolwassenen die met persoonlijke problemen rondlopen, met vragen zitten en daarbij hulp nodig hebben. Daarvoor kunnen ze bij ons terecht: Jongerenpastoraat in Nederland. Jongerenpastoraat Nederland onderhoudt sinds vorig jaar een website waar informatie voor jongeren word geboden over diverse thema’s. Dit kan gaan over persoonlijke problemen over bijvoorbeeld relaties en seksualiteit, maar ook over het geloof. Naast de artikelen en blogs die geschreven worden bieden we voor jongeren en (jong)volwassenen die dat wensen de mogelijkheid een pastoraal traject te volgen, om  hen zo vooruit te helpen.

Nu willen we graag onze website professionaliseren door onder andere korte filmpjes te maken die aansluiten bij diverse thema’s die spelen in het leven van jongeren en jongvolwassenen. Deze filmpjes (en artikelen) zijn ook ideaal om te gebruiken voor jeugd- en jongerenavonden, als inleiding op een bepaald thema. We hebben daarom geld nodig om te kunnen investeren. Met (jo)uw steun kunnen we het jongerenplatform professionaliseren, zodat meer jongeren bereikt kunnen worden met ons aanbod. Steun jij onze campagne?

Over de campaigner: Kasper Koekenbier:

Ik ben geboren in 1988 in Amsterdam in een gezin van vijf kinderen. Ik volg de studie tot Godsdienst pastoraal werker, de afgelopen jaren voor en tijdens mijn studie heb ik gemerkt dat er bij vele jongeren een “geestelijke” nood is. Daarom ben ik gestart met de website www.jongerenpastoraatnederland.nl. Ik ben hiermee begonnen met het verlangen om vanuit mijn opleiding en levenservaring anderen te helpen door artikelen te schrijven over diverse onderwerpen en pastoraat/begeleiding te verlenen aan jongeren. Aan de hand van de reacties merkte ik dat er hier best wat interesse naar was, daarom heb ik een stichting opgericht met het doel om jongeren vooruit te helpen, en wil ik het platform graag professionaliseren om meer jongeren te kunnen helpen.

Er zijn geen reacties

Reageer op dit project

Reacties zijn gesloten.

 1. Eppo Koekenbier
  €10,00
 2. Mathijs Koekenbier
  €10,00
 3. Anoniem
  €290,00
 4. Anoniem
  €50,00
 5. Anoniem
  €500,00
 6. Anoniem
  €10,00
 7. Anoniem
  €120,00
 8. Anoniem
  €20,00
 9. Anoniem
  €200,00
 10. Anoniem
  €50,00
 11. Anoniem
  €250,00
 12. Sander Funcke
  €30,00
 13. Jos Strengholt
  €30,00
 14. Mathijs Koekenbier
  €10,00
 15. Anoniem
  €10,00
 16. Anoniem
  €10,00
 17. Kees Antonissen
  €30,00
 18. Anoniem
  €10,00
 19. Anoniem
  €10,00
 20. Anoniem
  €250,00
 21. Anoniem
  €75,00
 22. Anoniem
  €75,00

Partner(s)

This Project has ended. No more pledges can be made.

 • 10 Donateurs
  Maximaal 50 — 40 over

  Als dank voor je donatie ontvang je een kaart met een persoonlijke boodschap.

 • 1 Donateur
  Maximaal 10 — 9 over

  Je ontvangt een CD van Hawk Nelson - Crazy Love. Hawk Nelson is een christelijke rockband afkomstig uit Peterborough, Ontario en is bekend van de EO-jongerendag.

 • 5 Donateurs
  Vergoedingen zijn helaas al vergeven!

  Je ontvangt het Bijbels dagboek 2018 van uitgeverij Vuurbaak. In dit dagboek kun je inspiratie vinden voor iedere dag.

 • 2 Donateurs
  Vergoedingen zijn helaas al vergeven!

  Ik zal op de jouw gewenste locatie met je afspreken voor een kop koffie, een babbeltje over mijn passie en uiteraard ben ik heel erg benieuwd naar jou!

 • 3 Donateurs
  Vergoedingen zijn helaas al vergeven!

  Ik zal een workshop op locatie organiseren rondom het opzetten van een catechese/jongerenavond. Deze workshop zal gegeven worden bij jou in de gemeente, thuis, of andere locatie naar wens. Thema's die aan bod komen op deze middag/avond: "doelen van een jeugdavond, fasen, symboliek en, werkvormen."

 • 2 Donateurs
  Vergoedingen zijn helaas al vergeven!

  We gaan samen gezellig een kop koffie doen (of iets anders als je dat niet lust), ik zal dan ook wat vertellen over mijn passie en ben uiteraard heel erg benieuwd naar jou! Dit alles op een gezellige koffielocatie in het land.