/home/geloofin/domains/geloofinjeproject.nl/public_html/wp-content/uploads/2016/01/Blind-Vluchteling-Transgender_DEF.jpg

Mensenbieb’s Levende Boeken Festival in de Centrale Bibliotheek Amsterdam

De Mensenbieb laat je kennismaken met iemand die normaal buiten je horizon ligt. Dat is een verrijkende ervaring. Deze gesprekken zijn gratis. Tijdens het Levende Boeken Festival kun je spreken met een kunstenaar, transgender, moslim of ex-dakloze. Het zijn bijzondere ontmoetingen en goede gesprekken. Datum: 29 en 30 april, 14-19 uur. Plaats: de centrale bibliotheek van Amsterdam

 • 101% Gedoneerd
 • €3.015,00 van de €3.000,00
 • Project is afgelopen

This Project has ended. No more pledges can be made.

 • 30 Donateurs
  Vergoedingen zijn helaas al vergeven!

  Als tegenprestatie zeggen wij: BEDANKT! + tijdens het festival krijg je van Laplace een kopje koffie + als je dat wil komt je naam op onze site + je maakt kans op het prachtige boek 'Empathie' van Roman Krznaric. Bekijk het interview op ons Youtube-kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=3JgZjMSABGs

 • Donateurs
  Maximaal 30 — 30 over

  Als tegenprestatie ontvang je een kopje koffie + de kansen die horen bij de lagere bedragen + 5 kansen op een kaartje van CtheCity, waar je ervaart hoe het is om blind te zijn.

 • 3 Donateurs
  Maximaal 30 — 27 over

  Als tegenprestatie ontvang je een kopje koffie + de kansen die horen bij de lagere bedragen + 5 kansen op een kaartje van CtheCity, waar je ervaart hoe het is om blind te zijn.

 • 28 Donateurs

  Als tegenprestatie ontvang je het bovenstaande + VEEL DANK + maak je 10 kansen op: een kaartje voor het Anne Frank Huis (zie www.annefrank.org) of sets met vijf ansichtkaarten van houtsnedes van kunstenares Ammetje Schook (zie www.ammetjeschook.nl) of het boek 'Kwartiermaken' van Doortje Kal (zie www.kwartiermaken.nl)

 • 20 Donateurs

  Als tegenprestatie ontvang je het bovenstaande + HEEL VEEL DANK + 10 kansen op het jubileumboek 'Ontmoetingen. 10 jaar Mensenbieb' (m.m.v. Christine Otten, Eberhard van der Laan en Chantal Suissa ) of 2 kansen op een gelegenheidsgedicht of -lied of andere tekst door tekstschrijver / levend Boek Ed Sanders (uniek en onbetaalbaar)

 • 2 Donateurs

  Als tegenprestatie ontvang je een kopje koffie + de kansen die horen bij de lagere bedragen + GIGA DANK + 2 kansen op een héél jaar een kunstwerk in huis van Galerie | Kunstuitleen Beeldend Gesproken (zie www.beeldendgesproken.nl) of een houtsnede (38cm x 26cm) van Ammetje Schook

 • 2 Donateurs
  Vergoedingen zijn helaas al vergeven!

  Als tegenprestatie ontvang je het bovenstaande + ZEER GIGA DANK + een fotoreportage door de Syrische fotograaf en levend Boek Firas Aljundi (uniek en onbetaalbaar)

 • Donateurs

  Als tegenprestatie ontvang je een kopje koffie + de kansen die horen bij de lagere bedragen + TJA.... WAT KUNNEN WE NOG GEVEN? Neem gerust contact met ons op hoe wij je in het zonnetje kunnen zetten en op welke plekken wij je naam onder de aandacht van veel mensen kunnen brengen. Mail naar crowdfunding@mensenbieb.nl.