Over ons

Organisatie

Het bestuur heeft haar taken neergelegd per eind 2017.
De formele afwikkeling van de organisatie is in handen van de Haella Stichting, die de vereffening zal realiseren.

Samenwerkingspartners

Het platform – naar idee van fotograaf Friso Kooijman – ws een initiatief van Bureau Intermonde, Haëlla en Kerk en Wereld en wordt ondersteund door diverse organisaties waaronder Stichting Oikos. We zijn dankbaar dat diverse fondsen investeerden in dit project. Geloofinjeproject werd ondersteund door o.a. Haëlla, de Maatschappij van Welstand, Stichting Rotterdam, Stichting Zonnige Jeugd, Mgr. Paul de Gruyterstichting en PIN / KNR.

Verslagen

De stichting is in 2014 is gestart; in september is het platform van start gegaan met de eerste projecten. Het Beleidsplan 2015-2017 is hier te lezen. En hier vind je de verkorte  jaarrekening 2016  en het Jaarverslag Geloofinjeproject 2016

Oprichting

Stichting Geloofinjeproject is opgericht op 2 april 2014 en heeft haar statutaire zetel in Den Haag. Bij de Kamer van Koophandel is de stichting geregistreerd onder nr. 603 882 42 en het RSIN is 8538.88.723.

ANBI

De belastingdienst heeft de Stichting als ANBI aangemerkt, wat betekent dat donaties die via ons platform aan projecten worden gedaan, onder voorwaarden aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.