Over ons

Doelstelling

De stichting heeft als doel: Het bieden van een crowdfundingplatform voor levensbeschouwelijke en religieuze projecten van organisaties in Nederland. Op Geloofinjeproject staan crowdfundingacties die zijn geïnspireerd vanuit zingeving, spiritualiteit, geloof of religie, in haar breedst mogelijke vorm. Het platform wil op deze manier ruimte bieden aan dergelijke organisaties en projecten en laten zien wat er in de Nederlandse samenleving.

Bestuur

De stichting heeft een bestuur dat momenteel bestaat uit vijf personen. De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

 Anne Stael

Voorzitter

Anne Stael, eigenaar Zien wat onzichtbaar is

 

 Bjorn kl

Penningmeester

Björn Ramadhin, werkzaam als financieel analist en developer bij een Belgische verzekeraar.

ivo

Secretaris

Ivo Sicking, eigenaar Flow Onderwijs en Internationale Samenwerking

 erica

Alg. Bestuurslid

Erica Euving, coördinator van Present Utrecht en fondsenwerver bij Prot. Kerk Amsterdam

SONY DSC

 

Alg. Bestuurslid

Harm Jan Wieringa, eigenaar van N.A.W.plus Direct Marketing Diensten en MediaVinden.nl en is een actieve crowdfunder en -financer.

Medewerker

esther2014

Esther Dwarswaard

Verzorgt de coördinatie van het platform. Binnen het platform zijn diverse mensen actief rond het werven van projecten en sponsors, en het geven van workshops en ondersteuning aan organisaties.

Samenwerkingspartners

Het platform – naar idee van fotograaf Friso Kooijman – is een initiatief van Bureau Intermonde, Haëlla en Kerk en Wereld en wordt ondersteund door diverse organisaties waaronder Stichting Oikos. We zijn dankbaar dat diverse fondsen investeren in dit project. Geloofinjeproject wordt ondersteund door o.a. Haëlla, de Maatschappij van Welstand, Stichting Rotterdam, Stichting Zonnige Jeugd, Mgr. Paul de Gruyterstichting en PIN / KNR.

Verslagen

De stichting is in 2014 is gestart; in september is het platform van start gegaan met de eerste projecten. Het Beleidsplan 2015-2017 is hier te lezen. En hier vind je de verkorte  jaarrekening 2016  en het Jaarverslag Geloofinjeproject 2016.

Kantooradres

Het kantoor is gevestigd bij Stichting Oikos in Utrecht, bereikbaar via Postbus 19170, 3501 DD of via info@geloofinjeproject.nl.

Bankgegevens

Donaties op projecten kunnen alleen worden overgemaakt via de doneerknop op de pagina van het betreffende project. Onze algemene bankrekening is NL 29 TRIO 0776 487 620 van Stichting Geloof in je project.

Oprichting

Stichting Geloofinjeproject is opgericht op 2 april 2014 en heeft haar statutaire zetel in Den Haag. Bij de Kamer van Koophandel is de stichting geregistreerd onder nr. 603 882 42 en het RSIN is 8538.88.723.

ANBI

De belastingdienst heeft de Stichting als ANBI aangemerkt, wat betekent dat donaties die via ons platform aan projecten worden gedaan, onder voorwaarden aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.